History

För att ingen ska känna sig utanför eller ovetande i dagens kunskapsfyllda värld kommer här en kort summering av bakgrunden till denna blogg.

Vi är två tjejer, Liselotte och Anna, som går i ettan och bor i stockholm. Som bästa vänner under sex års tid har tanken på en gemensam resa givetvis slagit oss båda med jämna mellanrum, och i och med en kort Harry Potter-fixering av våra liv resulterade målet för destinationen i London – inför premiären av den sjätte filmen som skulle ha varit en 21:a november 2008. Detta var dock inte särskilt välplanerat och mest en flyktig dröm i våra då oupplysta sinnen.
Då HP6-premiären sköts upp till den 17:e juli blev trots allt drömmen om London något mer stabiliserad (av någon underlig oförståelig anledning), och vi bestämde oss under sommaren för att börja spara pengar till en resa på våren. 

Här befinner vi oss alltså nu. 
Den 18-22/3 ska vi åka till London. Resan och boendet är bokat och nu återstår bara finjusteringar av den praktiska planen samt övrig exhalterad planering av vad vi ska göra under vår tid där.
Eftersom vi själva insett behovet av en blogg/sida/övrig informationskälla av lättillgänglig reseinfo kom Liselotte på den fantastiska idén att skapa en egen Londonblogg där vi själva kan lägga upp vår planering, resan, utvärdering och en massa andra saker som vi har fått hanskas med för att hjälpa andra. En totalt osjälviskt god gärning med andra ord.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0